Skateboard: Bilder

31;a Januari


Här kommer några bilder på brädan :)


   

Deck: Rodney Mullen
Wheels: Spitfire
Trucks: BAM Margera

Enjoy! :)

Pustar ut

31;a Januari


God eftermiddag


Kom precis hem från danslektionen och känner mig så lättad. Lättad för att jag var en av de som inte hann visa upp sitt dansnummer. Jag var så himla nervös för att kör mitt nummer då jag inte var helt säker på hur jag skulle göra vissa moment. Men nu har jag till på tisdag att förbereda mig. Känns så himla mycket bättre.

1½ timme kvar sen ska jag iväg och hämta Kevin på skolan. Innan det ska jag försöka få i mig något och kanske även lira lite gitarr. Ja vi får se hur det blir. Ikväll ska jag nog iväg med Gabby. Hon måste fylla i sin tatuering för det har börjat gå ur lite på vissa ställen. Hon vågar inte åka själv stackarn så man får väl ställa upp.

Justja jag har glömt att berätta. Jag läser två kurser på colleget. Au pair programmet kräver nämligen att man läser 6units eller 60h totalt. Jag läser kurserna "Elementary Voice 1" och "Dance Workshop". Haft 2-3 lektioner i båda och än så länge känns det bra :)

By the way...
köpte en bräda i förrgår (skateboard) så nu ska man bli proffs på det också (haha). Vill ni ha bilder så säg till.. jag kan ladda upp.

Vi hööööres!

Förändringar

31;a Januari


Som ni ser så håller jag på och ändrar om lite i bloggen. Känns som jag får lite mer energi att skriva när det blir lite förändring.

Var och skjutsade Kevin för en stund sedan och ska snart käka frukost. Klockan 11 början Dansklassen på Colleget och då ska jag vara förberedd med min läxa som var till idag. Läxan var att komma på en kort historia som man ska berätta med rörelser, bara rörelser, man får inte göra ljud. Min story kommer vara "gå från bäbis till gammal man". Like this:

image139 image140    image141    image142    image143
-------baby----------------kid----------teenager--------man--------------old man


Ska ta och få i mig nått nu.

Tjing!

Nya krafter!

30;e JanuariHej alla där ute i världen.

Jag har haft ett bra lång uppehåll med bloggandet som ni kanske märkt. Anledningen är helt enkelt att jag inte haft någon motivation till att skriva. Svårare än så är det inte. Nu kommer det bli andra bullar. Nu när det blir ny månad så ska jag ta tag i det här. Kommer ändra systemet lite mot hur jag kört förut. Istället för långa inlägg så gör jag korta inlägg vid lite olika tillfällen. Ibland kan det bli flera inlägg per dag.

Hoppas det här låter bättre?

Tack till alla trogna människor som fortsätter följa mitt liv här borta!

Kram till alla som förtjänar det :)
Roooooooob...................................


Artikel uppe!

S j ä t t e   J a n u a r i


Hej där hemma!

Tänkte bara dra uppe ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
Nu har äntligen artikeln kommit upp på Gefle Dagblads hemsida.
ni finner den här: http://gd.se/Article.jsp?article=120890

Mer uppdatering imorrn om nyår, snowboardåkning osv..

ha det bra så länge!
kram kram.


R

RSS 2.0