Thanksgiving och så...

T j u g o f j ä r d e   N o v e m b e r


Några dagar har gått sedan förra inlägget.



Det har hunnit vara thanksgiving här i USA. En högtid som infaller varje år den fjärde torsdagen i november. En rätt stor högtid som många ser fram emot. Förmodligen på grund av att de blir lediga från jobbet och får tid att umgås med familj och vänner. För er som inte har någon aning om varför thanksgiving firas så är här ett litet utdrag från wikipedia:
"Traditionen säger att en grupp puritanska pilgrimer utvandrade till Nederländerna efter förföljelser i England. Inte heller i Nederländerna fann sig pilgrimerna tillrätta, utan man lyckades chartra ett skepp att åka med från PlymouthEngland. Skeppet, som hette Mayflower anlände i december 1620 till det som sedan 1776 är USA. Efter svårigheter med skördarna hjälptes man den första tiden av indianer, och när en god skörd äntligen kom, ordnade man en tacksägelsefest till Guds ära, innehållande bland annat vilda ankor och gäss."

Jag och Gabby kände att vi ville hitta på något istället för att bara stanna hemma och äta mat.
Vi bestämde oss därför för att åka på en liten tur till Santa Cruz Beach Boardwalk.

Vi åkte ganska tidigt för att ha god tid på oss. Resan dit tog runt en timme. Stannade på stranden i två timmar och bara tog det lugnt. Det var inte alls mycket folk där så det var skönt. Efter att vi blivit rikigt solbrända *not* bestämde vi oss för att ta en sväng in till San Francisco. Var där ett tag, käkade, åkte sedan hem mot Dublin igen. Knappt några affärer var ju öppna så var ingen idé att stanna längre. Väl i Dublin gick vi och såg en film. Det blev "Dan in real life" med Dane Cook i en av huvudrollerna. En trevlig dag som till viss del fångades på video. Här har ni resultatet av det:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7790479850040049172

Tog även lite bilder, ska fixa till dom sedan hamnar dom som vanligt på pixbox



Ringde syrran idag, hon fyller ju 17 bast.

GRATTIS SYSTER!!!

hoppas du har haft en bra födelsedag.


Hängde lite med Gabby idag, tog det chill.
Imorgon blir det gym. På en söndag? Ja vafan :)


Köpte fetingnaaajs limited collectorsbox paket med Reservoir dogs
ser typ ut såhär:




Najs najs värre.

Nä god natt nu på er. Hörs!

R

Kommentarer
Postat av: NjÅjj

Som alltid roligt med uppdatering om vad som händer och sjukt kul med videon! Särskilt de roliga kommentarerna. I bilen vid 09.30 har jag kört på repeat galet många gånger! HAHA!

2007-11-25 @ 11:56:10
Postat av: Matte

Yeah, äntligen en video, nice background music, Dileva FTW

2007-11-25 @ 21:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0