As a matter of fact...

T j u g o å t t o n d e   N o v e m b e r



Tack till alla er som kommenterar. Det är alltid kul att läsa kommentarer även om det inte är så mycket skrivet. Bara en liten hälsning är kul och det får en att känna sig ihågkommen. Extra speciellt med kommentarer från Sydostasien. Att ta sig tid och logga in på ett IT-café i Thailand och skriva en kommentar det är värt en extra eloge. Tack Micke. Hoppas du har det bra där borta!

Gud va intressan det var helt plötsligt att veta om jag har klippt mig eller ej. Men som rubriken säger "as a matter of fact" så har jag faktiskt klippt mig idag. Kände att det kunde vara skönt att tunna ut håret lite. Nej det är inte första gången jag klippt mig sen jag kom hit. Mitt hår växer i en redig takt så för länge oklippt går inte. För att svara på Tomas fråga så kan jag säga att jag har lite längre hår än när jag åkte. Har inte klippt av i bak utan bett frisörerna att bara tunna ur och behålla längden.

Well well. Lite hårinfo där, alltid kul att höra om.

Var och träffade en ny au pair igår. Hon kom hit för tio dagar sedan och bor cirka tre minuter från mig. Gissa vilket land hon är ifrån? Väldigt oväntat faktiskt...... Brasilien. Jag är fan omringad av portugistalande människor (!).
Jag, Juliana och Grazi är bjudna hem till henne nu på lördag för lite tårta. Hon fyller nämligen år.

Anywho...

Var precis på Hollywood Video och hyrde två filmer. Var ett tag sedan jag hyrde film så tänkte att det kunde vara kul. Det blev filmerna "16 years of alcohol" och "Hairspray". Den försnämnda stog på hyllan "movies we like" så få se om jag like'ar den.

Notis: Köpte även en påse REISEN.    : )


Ska ta och se någon av filmerna nu. Får se vilken det blir.

Hur har ni det där hemma föresten? Kallt? mycket snö?
Vi hörs väl av!



R

Shredder

T j u g o f e m t e   N o v e m b e r



Jag måste då säga det, amerikaner är allt bra knäppa ibland. Kolla bara på den här bilden. Den fick både mig och Mark att skratta ihjäl oss inne på kontorsbutiken.

image133

På en pappersstrimlare satt det symboler för vad man inte fick göra. Ex: Stoppa ner handen, stoppa ner håret osv. Sedan fanns det även en symbol som sa att man inte fick stoppa ner små barn i maskinen.

Vem fan gör det då?
- hahaha!


----------------------------------------------------

För övrig har det varit en ganska lugn dag, typisk söndag. Imorn är det måndag och nya tag. Grabbarna ska tillbaka till skolan så då blir det till att gå upp vanlig tid igen. Nu har man varit bortskämd en veckan och kunnat sova ut. Ska försöka ta mig till gymmet imorn. Köra lite hårdare den här veckan då jag tog det rätt lugnt förra.

Bilderna från thanksgiving är nu uppladdade på pixbox så det är bara att kika in!

Ska ta en välbehövlig natts sömn nu så jag orkar upp imorgon.
God natt på er!

R

Thanksgiving och så...

T j u g o f j ä r d e   N o v e m b e r


Några dagar har gått sedan förra inlägget.



Det har hunnit vara thanksgiving här i USA. En högtid som infaller varje år den fjärde torsdagen i november. En rätt stor högtid som många ser fram emot. Förmodligen på grund av att de blir lediga från jobbet och får tid att umgås med familj och vänner. För er som inte har någon aning om varför thanksgiving firas så är här ett litet utdrag från wikipedia:
"Traditionen säger att en grupp puritanska pilgrimer utvandrade till Nederländerna efter förföljelser i England. Inte heller i Nederländerna fann sig pilgrimerna tillrätta, utan man lyckades chartra ett skepp att åka med från PlymouthEngland. Skeppet, som hette Mayflower anlände i december 1620 till det som sedan 1776 är USA. Efter svårigheter med skördarna hjälptes man den första tiden av indianer, och när en god skörd äntligen kom, ordnade man en tacksägelsefest till Guds ära, innehållande bland annat vilda ankor och gäss."

Jag och Gabby kände att vi ville hitta på något istället för att bara stanna hemma och äta mat.
Vi bestämde oss därför för att åka på en liten tur till Santa Cruz Beach Boardwalk.

Vi åkte ganska tidigt för att ha god tid på oss. Resan dit tog runt en timme. Stannade på stranden i två timmar och bara tog det lugnt. Det var inte alls mycket folk där så det var skönt. Efter att vi blivit rikigt solbrända *not* bestämde vi oss för att ta en sväng in till San Francisco. Var där ett tag, käkade, åkte sedan hem mot Dublin igen. Knappt några affärer var ju öppna så var ingen idé att stanna längre. Väl i Dublin gick vi och såg en film. Det blev "Dan in real life" med Dane Cook i en av huvudrollerna. En trevlig dag som till viss del fångades på video. Här har ni resultatet av det:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7790479850040049172

Tog även lite bilder, ska fixa till dom sedan hamnar dom som vanligt på pixbox



Ringde syrran idag, hon fyller ju 17 bast.

GRATTIS SYSTER!!!

hoppas du har haft en bra födelsedag.


Hängde lite med Gabby idag, tog det chill.
Imorgon blir det gym. På en söndag? Ja vafan :)


Köpte fetingnaaajs limited collectorsbox paket med Reservoir dogs
ser typ ut såhär:




Najs najs värre.

Nä god natt nu på er. Hörs!

R

Monterey, Akvarium.

N i t t o n d e   N o v e m b e r


Sådär ja.


Hemma i Livermore igen efter en skön helg i Monterey.
Helgen började med att vi åkte från Livermore runt fyratiden. Resan tog ungefär tre timmar och runt sjutiden var vi framme. Trötta och slitna. Tog lite extra tid att åka dit p.g.a. mycket  trafik och svårigheter att hitta rätt. Var inte det lättaste att hitta när dom vi skulle bo hos bodde uppe i bergen. När vi kom fram välkomnades vi och blev serverade middag. Det blev stek och potatis, riktigt gott! Efter middagen satt alla och pratade. Det blev dock bara en kort stund eftersom alla var väldigt trötta och ville komma i säng.
   På lördagen gick vi upp runt åtta. Det var nämligen bestämt kvällen innnan att vi skulle åka till akvariumet runt nio. Mestadels för att försöka undvika folkmassan som kommer senare på dagen till akvariumet. Innan vi åkte till akvariumet stannade vi en kort stund vid "hästranchen" för Betty var tvungen att mata sin häst innan vi åkte vidare. Väldigt fin och stor ranch med lite westerstil. Kaktusar, Gamla vagnar osv. Vi stannade bara ca 10 minuter och åkte sedan vidare mot akvariumet. Redan när vi kom fram var det mycket folk, trots att det var rätt tidigt. Vi gick runt och tittade på olika djur i akvariumet. Några av dem vi såg var: En vithaj, gigantiska tonfiskar, uttrar, stor bläckfisk, massa olika maneter, Pirayor och stingrockor. Det skulle även gå att se pingviner men den avdelningen var tyvärr avstängd. Synd, jag hade verkligen velat se dom. Efter en stund på akvariumet gick vi för att käka på en restaurang i närheten. Restaurangen var inspirerad av filmen "Forrest Gump" och hette "Bubba Gump". Deras specialité var i huvudsak olika maträtter med räckor. Jag är inget stort fan så jag beställde in en hamburgare. En kul grej dom hade på restaurangen var en skylt som stod på bordet. Skylten kunde man ändra på så det stog: "Run Forrest Run" eller "Stop Forrest Stop". Det var nämligen medningen att man skulle fälla ner Stop om man ville att en servitör skulle komma till bordet. Efter lunch gick vi tillbaka till akvariumet. Vi stannade där i runt en timme innan vi åkte hem. Tog en del bilder och dessa finns som vanligt uppladdade på pixbox. Var dock rätt svårt att få bra bilder eftersom: många av djuren simmade snabbt, det var ofta mörkt, och jag kunde inte använda blixt. Fick ändå några bra bilder så kika gärna på dom.
   Hände inte så mycket resten av lördagen. Vi spelade lite gitarr, käkade mat och socialiserade. Jag, grabbarna och Mark tog även ett dopp i jacuzzin som dom hade på baksidan. På kvällen såg vi en star wars film "Return of the Jedi" och sedan gick vi till sängs.
   Vistelsen i Monterey Det var väldigt trevlig. Skönt att komma iväg lite och ta det lugnt.


Nu är det måndag och en ny vecka har precis startat. Grabbarna är lediga hela veckan på grund av att det är thanksgiving på torsdag. Vanligtvis brukar de inte få hela veckan ledigt men de hade tur i år. Rätt skönt tycker jag. Då slipper jag kliva upp och skjutsa dom till skolan varje dag och kan ligga och dra mig lite längre. Frågan är dock vad vi kan hitta på under den här veckan. Känns som att Kevin kan bli lite rastlös och vi inte hittar på något. Aja vi får se hur det blir. Ikväll ska jag iaf till Hacienda och träffa Gabby, det var ett tag sen.

Justja. Jag skrev ju tidigare att jag gjort en teckning men att det var lite hemligt. Nu kan jag avslöja vad det var. Jag ritade en teckningar till min syrra eftersom hon fyller år den 24;e November. Visste inte vad jag skulle ge henne på födelsedagen så jag kom på den här idén. Jag ritade av en bild på henne och ramade in. Skickade den på torsdagen för 2 veckor sedan i hopp om att den skulle komma fram i tid. På postkontoret sa de nämligen att det kunde ta upp till 10 arbetsdagar. Till min stora förvåning fick hon hem paketet på måndagen, väldigt snabbt gick det. Här är iaf bilden för den som vill se:

image131
                 Större bild


Just nu är städtanten här så jag ka ligga lågt ett tag. Orkar inte vara så social just nu. Tror jag ska ta och se det senaste avsnittet av Svensson Svensson.

Ha det så bra allesammans, take care!

R


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagens låt: Melanie Safka - Look what they've done to my song
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort uppdatering!

F e m t o n d e   N o v e m b e r


Skepp o hoj!


Ja jag vet, ni behöver inte säga det. Jag vet redan vad ni tänker:
Vafan uppdaterar han inte bloggen för?

Well, vad ska man säga. Kanske vill jag låta er leva i ovisshet
eller så gör jag det bara av ren lathet. Välj själv vad ni vill tro på.

Ni ska veta att kommentarer jag får efter varje inlägg uppskattas
grymt mycket. Dock ser jag gärna att kommentarer i stil med:
"uppdatera nån gång då!" undviks.


Jag skriver när jag skriver liksom, okej? Varför bli som dessa "många-blogginlägg-status-jagande-fjortisar"? Jag vill inte dokumentera hela mitt liv, det är bara absurt. Vad ser folk för mening med att skriva någon sorts live-dagbok om vad som händer just nu i deras liv. "Nyss åt jag frukost", "Nu ska jag se på tv", "Jag har hittat smuts i min navel". Dessa individer verkar inte ha mycket till ett socialt liv.

Nej, ingen av er har sagt att jag ska skriva så ofta men ni kanske förstår hur jag tänker?

Med detta sagt så kör vi väll en liten update så blir alla nöjda och glada.
Håll i er här kommer det. Kort och koncist denna gång.




I stort sett två ointressanta veckor som har passerat. Har umgåtts en del med Juliana, Grazi och Gabby. Var på G att planera en resa till Las Vegas med Gabby men jag backade ur. Hon ska fortfarande åka, dock med en annan person. De ska åka över jul till La Vegas, mellan den 22;a och den 26;e. Först blev jag riktigt exalterad och verkligen ville åka. Senare fick jag dock lite insikt och insåg att jag hellre vill fira julen tillsammans med värdfamiljen. My point is that: man firar ju inte en julafton i USA så ofta och Las Vegas finns ju kvar. Inte sant?

Försöker snåla på pengarna så gott som det går och spara ihop till hawaiiresan. Det är svårt det går pengar hela tiden fast man inte tror det. Hawaiiresan kommer att kosta runt $700 (flyg t.o.r. samt hotell i en vecka). Har runt 600 just nu och om ungefär två veckor får jag min lön. Då kommer jag förhoppningsvis ha runt $1100. Eftersom resan är planerad till feb/mars så känns det rätt lugnt.

Har tillbringat rätt mycket tid på ebay. Vilken guldgruva det är alltså. Gäller att passa på att köpa saker man är intresserad av nu när man är i staterna. Är ju lite lättare då liksom. Det som intresserar mig mest är DVD releaser av bra filmer/serier i "collector" eller "limited" upplaga. Cool att äga saker som inte så många andra har liksom. Sen gillar jag även vissa typer av "memorabilia". Alltså tillbehör till filmer/serier. Blir lite roligare att bygga upp en filmsamling om man har något med än bara dvd'erna.

Köpte för ett tag sedan en "docka" föreställande Zeb från western-serien "familjen Macahan" eller "How the west was won". Har varit frälst av serien sen jag varit liten och spelade förra sommare in hela alltet på dvd. Går inte att köpa serien så var bara tvungen att göra det. Har även köpt tre andra saker som är på väg med posten. Bland annat en bok om macahan serien. Blev riktigt förvånad när jag såg den trodde inte det fanns en bok. Väldigt ovanlig verkar den vara. Köpte även en bok från tv-serien vänner. Den heter "Friends - Til the end". Inte väldigt ovanlig rätt lätt att få tag i men ville ändå ha den då jag älskar serien. Den tredje saken jag beställt är ett pack med alla 10 serietidningar av serien "V for vendetta". Totalt älskar filmen och ville nu få tag i serien den är baserad på. Var väldigt svårt att vinna en auktion på ett paket med alla tidningarna och ofta gick dom upp högt i pris men till slut lyckades jag vinna en med hyfsat pris. Hoppas nu bara tidningarna är i det skick det stog att dom ska vara.

De fyra sakerna från ebay:

        



Imorn åker jag med värdfamiljen till Monterey, ca 3 timmar söder om Livermore.
Kommer alltså inte bli någon uppdatering under helgen men när jag kommer
tillbaka blir det garanterat det. Under vistelsen i Monterey kommer vi bl.a. besöka
ett stort akvarium. Läs mer om det här: Monterey Aquarium


FOTNOT: Det blev trots allt ett långt inlägg även om det inte var menat så.
Inte för att jag tror ni blir ledsna för det. :-)

Till STS-Maria och alla andra som undrar: Så fort jag vet publiceringsdatum av reppotaget i Gefle Dagblad skriver jag det här. No worries!

Ta nu hand om er och ta på er varmt när ni går ut! Kram, Kram!

R

Seg dag

5    N  o   v    e     m      b       e        r



Ja hörni idag har det inte hänt mycket. Skjutsat Kevin till skolan och trummlektion precis som alla andra måndagar. Stannade hemma från gymmet idag. Kände lite ångest senare så tog en joggingrunda senare på dagen. Skulle ha träffat Gabby och en annan au pair men det blev inte av. Blir kanske imorgon istället.

Tvekade lite om jag skulle avslöja det men Gefle Dagblad kontaktade mig via resedagboken.se och undrade om jag ville ställa upp på en intervju. Dom ska nämligen göra ett litet repotage om folk från Gävle som bor/studerar tillfälligt i andra länder. Så för några dagar sedan fick jag frågor mailade till mig och har svarat på dom idag. Tar nog ett tag innan det kommer i tidningen men när ni minst anar det ser ni mig där, även fast jag är långt ifrån Gävle! Haha.

Kollade precis på senaste Parlamentet, ojojoj va roligt hahaha.. se det förfan! :)
Ska fortsätta kolla på time out nu sen blir det sängen.

Hörs imorn!

R

Video

5    N  o   v    e     m      b       e        r

Haha gjorde en ful video för några veckor sedan när jag körde till Grazielis hus.
Här har ni den iaf. Enjoy! Haha





Skriver mer ikväll!

R

Söndag

4    N  o   v    e     m      b       e        r


Ja vad kan man säga om dagen som gått. Typisk söndag dvs. lång sovmorgon, slapp förmiddag och inte mycket gjort på eftermiddagen. Däremot på kvällen gick vi ut jag och familjen + Jakes tjej och käkade på en italiensk restaurang. Italiensk mat är så god!! Kvällen spenderades framför filmen "Evan Almighty" som är uppföljaren till "Bruce almighty ".

Snackade lite med Mark under middagen om Hawaiiresan. Han ska kolla i kalendern när det passar för mig att ta en vecka ledigt. Gabby och jag siktar iaf på att komma iväg i slutet på fabruari eller början på mars.

Precis gjort klart mig "kvällsträning" och ska nu njuta till det nya avsnittet av svensson svensson. Sedan blir det sängen!

God natt!

R

Sierra Nevada bergen, Jordbävning & Halloween

3    N  o   v    e     m      b       e        r



Jamen heeej på er igen, det var ett tag sedan! Lite över en vecka sen sist så kanske dags för en liten uppdatering? Sedan jag sist skrev så har bl.a. dessa saker hänt:

♠  Var på premiären av Saw IV
♠  Varit i Sierra Nevada Bergen vid Lake Tahoe.
♠  Har gymmat en hel del.
♠  Det har varit Halloween.
♠  Vi har haft en jordbävning.
♠  Ritat en ny teckning (dock hemlig tills vidare).
♠  Börjat kolla på olika kurser som jag ev. ska läsa till våren.
♠  Varit till San Francisco (Ikea, golden gate, union square) med Gabby.
♠  Varit med när Gabby tatuerat sig.



Torsdagen den 25;e oktober klockan 23:59 var jag tillsammans med Juliana och Grazieli på preimären av Saw IV. De visade den i Hacienda på IMAX skärmen. IMAX skärmen är alltså en jätteskärm där dom normalt visar filmer  typ som på Kosmonova i Stockholm. De hade anpassat Saw -filmen så att den skulle passa på den skärmen. Kan ju säga att det blev inte mindre: Läskigt/Äckligt bara för att det var större skärm, snarare tvärt om. Ska inte avslöja något om filmen men kan säga att den var ungefär lika bra som trean. För övrigt kommer den till Sverige den 16 november. Sökte lite på imdb och inte helt oväntat kommer också en femte film i Saw-serien. Saw V har premiär någon gång nästa år.

-----------------------------------------------

Förra helgen åkte jag tillsammans med "familjen" till Sierra Nevada Bergen. Stugan vi bodde i låg i Tahoe och ganska nära sjön Lake Tahoe. Än är det inge snö där men vi åkte mest dit för att se hur stugan vi hyrt var samt fira Marks födelsedag. Stugan var väldigt stor och fin och vi kommer med största sannorlikhet hyra den en vecka över nyår. Då kommer det förhoppningsvis vara mer snö också så jag kan visa mina skills på snowboardbrädan *ironi*. Den här gången var det inte mycket snö alls så vi spenderade lördagen genom att ta en liten hike i bergen. Vi gick rätt högt upp och tillslut nådde vi fram till en av alla skidställen i "the sierras". Stället heter Sugar Bowl och är ett relativt nytt skidställe. Kommer nog bli grymt att åka där nästa gång vi kommer dit.

image120

Så här såg alltså stugan ut. Rätt stor faktiskt. Mer bilder från helgen i bergen hittar ni under min profil på pixbox. För att kunna se bilderna är den bara att gå in på sidan, skapa en användare och lägga till mig (rexplorer) som vän.

-----------------------------------------------

Onsdag den 31;a oktober var det Halloween. Halloween som är ett riktigt stort jippo för barn, ungdomar och vuxna här i USA. Man kan med stor marginal säga att Halloween är mycket större i USA än vad det är i Sverige. Här i USA började affärerna sälja halloweensaker redan 2 månader i förväg. Många tar halloweenfirandet väldigt seriöst och köper massor av olika dakorationer. Som ett exempel kan jag ta Anitas (den tyska au pairen) förra värdfamilj. Dom hade spenderat runt $3000 på halloweensaker de senaste 3 åren. I svenska kronor är den ungefär 6400kr per år. Helt sjukt! 

Jag och Kevin tänkte såhär istället: Varför inte göra sina egna halloweenprylar? Det är mycket billigare och roligare. Vi gjorde ett par gravstenar av kartong, spöken av kartong och en död gubbe i människostorlek. Gubben gjorde vi genom att fylla några av Kevins gamla kläder med tidningar och annat skräp. På halloweendagen la vi gubben med huvudet precis framför däcket på bilen så det såg ut som han var på väg att bli påkörd. Detta tyckte många som kom förbi var jätteroligt och flera tog t.o.m kort på det! :)

1. Kevin och gravstenarna       2. The Dead Guy
    
                      

En vecka innan halloween var det trick n' treat nere i Downtown. Då sprang barnen runt i alla affärer som fanns där och samlade in godis. Detta kan man säga var ungefär som en uppvärmining inför halloweendagen. På självaste halloweendagen var tusentals ungar ute och tiggde godis genom att säga "Trick or Treat". Det pågick under några timmar och varje barn var sedan försett med godis som räcker i några veckor. Det är helt sanslöst vad mycket godis folk köpt in och delat ut.

Jag hade inte alls tänkt gå ut och trick n' treat:a men så på kvällen ringde Juliana och ville ha med mig och Grazi ut. Hon hade en rolig idé tyckte hon där hon gjort en skylt och skrivit "Au Pairs experiencing their first Halloween". Denna skylt skulle vi sedan bära framför oss när vi gick runt. Jaja tänkte jag och begav mig iväg för att köpa en mask. Ville ju egentligen ha V for Vendetta dräckten men $50 dollar för den kändes inte som någon höjdare. Hade inte så mycket tid på mig heller när jag var på affären så jag köpte bara något. Det blev en brun affroperuk och en mask för ögonen. Såg faktiskt rätt coolt ut, hahahaha! Vi gick runt och tiggde godis ett litet tag sedan gick vi hem till Juliana och såg på en film.

3. Jag och Grazi   4. Jag och Juliana   5. Jag i Afro        6. Halloweengodis

                         

-----------------------------------------------

I tisdags satt jag och ritade och helt plötsligt hördes som ett duns i marken. Först lät det som att någon gick in genom dörren och klampade med rätt tunga steg. Jag trodde det var Jake som kom hem först för det lät nästan som det brukar göra då. Kort efter kändes det som en våg kom genom marken och sedan såg jag hur lamporna som hängde i taket började svajja fram och tillbaka. Då förstog jag var det var. Jag hade precis fått uppleva min första jordbävning. Det var en ganska liten jordbävning, förmodligen runt 3,5 på richterskalan men det var häftigt.  Det är häftigt vad naturens krafter kan göra.

Förutom skalvet har det ju varit stora bränder i Californien. Dessa bränder som startade i San Diego och sedan spred sig upp mot Los Angeles har det varit mycket prat om. Det har pratats mycket på nyheterna och i tidningar, även om jag inte följer någon av dom så mycket. Även utanför USA verkar det ha uppmärksammats. Flera hemma i Sverige har skrivit och frågat mig: brinner det vid dig? Hur är det, är du oskadd? Ja jag är oskadd. Bränderna nådde upp till vissa delar av Los Angeles vilket ligger ca 7 timmar söder om Livermore. Så det var ganska lugnt för mig. USA är ett stort land, allt är lång ifrån här även om det inte ser ut så på kartan.

-----------------------------------------------

För några dagar sedan blev jag klar med en ny teckning jag ritat. Tänker dock inte visa och avslöja vad det är för något än. Det kommer jag göra i slutet av November. Ni kommer förstå varför senare. Har upptäckt att jag faktiskt är rätt bra på att rita även om det tar några timmar att slutföra en bild. Det jag behöver öva på nu är att bli snabbare på att rita. Det är faktiskt inte så svårt egentligen. Jag tror att alla har kunskapen det gäller bara att öva upp den.

Har börjat kolla nu på olika kurser som finns på Las Positas College. Snart är det nämligen dags att börja anmäla sig till kurser då de startar i januari. Har kollat på några kurser i bl.a. röstträning/sång, gitarr och dans. Det verkar både kul och intressant.

-----------------------------------------------

Idag (3/11) var jag in till San Francisco med Gabby. Vi åkte först till IKEA och köpte lite godis sedan åkte vi vidare till Golden Gate Bridge. Idag var det bra väder och inge dimma över bron så vi passade på att ta några bilder. Jag hade tyvärr glömt kameran hemma men Gabby hade med sin. Ska lägga upp bilderna så fort jag får dom av Gabby. Efter Golden Gate åkte vi vidare till Union Square. Där delade vi på en pizza och bara tog det lugnt. Drog därifrån vid 6 tiden för Gabby hade bokat tid på tatueringsstudion klockan 7:30. Vi åkte till tatueringsstudion och efter många om och men bestämde sig Gabby för en tatuering. Det blev en sorts ros som hon skulle ha på armen. Det tog ungefär en timme innan den var klar. Lite mindre än en baseball blev den och för det fick hon betala $150 (961kr). Själv vet jag inte om jag någonsin kommer göra en tatuering. Det känns alldeles för svårt att hitta ett bra betydelsefullt motiv.


Nu är jag verkligen trött som en get. Klockan är 00:51 och då har jag ändå dragit tillbaka den en timme. Idag, lördag natt ska nämligen folket i USA dra tillbaka klockan till vintertid. På tal om det. Mark gav mig ett bra knep för att veta vilket håll man ska vrida klockan åt: "Fall-back and Spring-Forward". Får se om någon fattade vad han menade ;-)

Anyway.. kika in bilderna på pixbox och släng in en kommentar här. Det uppskattas!
Ha det så bra bra nu så ska jag också ha det..

God natt!

R

Uppdatering ikväll

3    N  o   v    e     m      b       e        r


Hej alla glada!

Nu var det lång tid sedan jag senast uppdaterade bloggen. Skyller på att det har varit mycket att göra hela tiden. Det har det faktiskt också. Hur som helst. Ikväll kör jag igång med en uppdatering om vad som har hänt sen sist. Låter det bra? Men först ska jag iväg till gymmet ett tag och sedan till San Francisco med Gabby.

Ha d bäst allihopa! tjing!

R



RSS 2.0