Monterey, Akvarium.

N i t t o n d e   N o v e m b e r


Sådär ja.


Hemma i Livermore igen efter en skön helg i Monterey.
Helgen började med att vi åkte från Livermore runt fyratiden. Resan tog ungefär tre timmar och runt sjutiden var vi framme. Trötta och slitna. Tog lite extra tid att åka dit p.g.a. mycket  trafik och svårigheter att hitta rätt. Var inte det lättaste att hitta när dom vi skulle bo hos bodde uppe i bergen. När vi kom fram välkomnades vi och blev serverade middag. Det blev stek och potatis, riktigt gott! Efter middagen satt alla och pratade. Det blev dock bara en kort stund eftersom alla var väldigt trötta och ville komma i säng.
   På lördagen gick vi upp runt åtta. Det var nämligen bestämt kvällen innnan att vi skulle åka till akvariumet runt nio. Mestadels för att försöka undvika folkmassan som kommer senare på dagen till akvariumet. Innan vi åkte till akvariumet stannade vi en kort stund vid "hästranchen" för Betty var tvungen att mata sin häst innan vi åkte vidare. Väldigt fin och stor ranch med lite westerstil. Kaktusar, Gamla vagnar osv. Vi stannade bara ca 10 minuter och åkte sedan vidare mot akvariumet. Redan när vi kom fram var det mycket folk, trots att det var rätt tidigt. Vi gick runt och tittade på olika djur i akvariumet. Några av dem vi såg var: En vithaj, gigantiska tonfiskar, uttrar, stor bläckfisk, massa olika maneter, Pirayor och stingrockor. Det skulle även gå att se pingviner men den avdelningen var tyvärr avstängd. Synd, jag hade verkligen velat se dom. Efter en stund på akvariumet gick vi för att käka på en restaurang i närheten. Restaurangen var inspirerad av filmen "Forrest Gump" och hette "Bubba Gump". Deras specialité var i huvudsak olika maträtter med räckor. Jag är inget stort fan så jag beställde in en hamburgare. En kul grej dom hade på restaurangen var en skylt som stod på bordet. Skylten kunde man ändra på så det stog: "Run Forrest Run" eller "Stop Forrest Stop". Det var nämligen medningen att man skulle fälla ner Stop om man ville att en servitör skulle komma till bordet. Efter lunch gick vi tillbaka till akvariumet. Vi stannade där i runt en timme innan vi åkte hem. Tog en del bilder och dessa finns som vanligt uppladdade på pixbox. Var dock rätt svårt att få bra bilder eftersom: många av djuren simmade snabbt, det var ofta mörkt, och jag kunde inte använda blixt. Fick ändå några bra bilder så kika gärna på dom.
   Hände inte så mycket resten av lördagen. Vi spelade lite gitarr, käkade mat och socialiserade. Jag, grabbarna och Mark tog även ett dopp i jacuzzin som dom hade på baksidan. På kvällen såg vi en star wars film "Return of the Jedi" och sedan gick vi till sängs.
   Vistelsen i Monterey Det var väldigt trevlig. Skönt att komma iväg lite och ta det lugnt.


Nu är det måndag och en ny vecka har precis startat. Grabbarna är lediga hela veckan på grund av att det är thanksgiving på torsdag. Vanligtvis brukar de inte få hela veckan ledigt men de hade tur i år. Rätt skönt tycker jag. Då slipper jag kliva upp och skjutsa dom till skolan varje dag och kan ligga och dra mig lite längre. Frågan är dock vad vi kan hitta på under den här veckan. Känns som att Kevin kan bli lite rastlös och vi inte hittar på något. Aja vi får se hur det blir. Ikväll ska jag iaf till Hacienda och träffa Gabby, det var ett tag sen.

Justja. Jag skrev ju tidigare att jag gjort en teckning men att det var lite hemligt. Nu kan jag avslöja vad det var. Jag ritade en teckningar till min syrra eftersom hon fyller år den 24;e November. Visste inte vad jag skulle ge henne på födelsedagen så jag kom på den här idén. Jag ritade av en bild på henne och ramade in. Skickade den på torsdagen för 2 veckor sedan i hopp om att den skulle komma fram i tid. På postkontoret sa de nämligen att det kunde ta upp till 10 arbetsdagar. Till min stora förvåning fick hon hem paketet på måndagen, väldigt snabbt gick det. Här är iaf bilden för den som vill se:

image131
                 Större bild


Just nu är städtanten här så jag ka ligga lågt ett tag. Orkar inte vara så social just nu. Tror jag ska ta och se det senaste avsnittet av Svensson Svensson.

Ha det så bra allesammans, take care!

R


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagens låt: Melanie Safka - Look what they've done to my song
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Michael

Låter som en härlig helg! Kommer det att hända någonting speciellt på Thanks giving då? Väldigt fin teckning Robin, du kan verkligen det där! En bra present tycker jag :) Ha det bra!

2007-11-19 @ 23:17:17
Postat av: Tomazzi

Tja man! Riktigt snygg teckning din rackare. Du får gå ihop med smulan sen när du kommer hem och öppna affär med teckningar:)
Jag är kung här som vanligt och tror att du är det
i USA också. Hade bra din krabbat!

2007-11-24 @ 19:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0