Katt.. och annat skoj

10;e Februari


Hej nu har det faktiskt hänt några skojiga saker :)

I går skaffade familjen en katt. Kevin har tjatat så länge och nu äntligen blev det av. Det blev en katt från ett ställe där dom tar in katter som inte har några ägare eller katter som dom hittat på gatan. Den Kevin valde är en honkatt som är av samma ras som Patrics katter. Familjen har valt att kalla den "Kalle", även fast det är en hona. Dom gillar att ge han-namn till honor, no idea varför. Förra katten dom hade i Sverige hette Hobbes (Hobbs) och var också en tjej. Hur som helst.. det är alltid kul med ett djur i huset. Nu kommer det bara ta ett tag innan hon är van med oss. Igår så gömde hon sig bara under Kevins säng hela dagen. Idag så är hon lite med självsäker och har vandrat runt i huset. Tror dock vi måste klippa klorna på henne för det gör riktigt ont när hon "trampar" på en.

I fredags var jag på bio med Gabby. Det blev filmen "Untraceable". Riktigt bra film må jag säga. Se den när den kommer ut i Sverige! Igår (lördag) blev det faktiskt bio igen. Den här gången med Evelyn, Claudia och nån ny tjej. Alla brasilianare såklart. Vi såg filmen "There will be blood". Faktiskt en riktigt bra film också även om dom andra inte tyckte den var jättebra. Ligger #15 på imdb's top 250 lista. Dock var filmen rätt lång (2h38m) så det är inget för den som inte kan sitta still.

Får se vad man ska hitta på idag då. Gabby pratade tidigare om att åka in till San Francisco men vi får se hur det blir med det. Måste ju fan till IKEA och köpa ny kaviar den är ju slut, haha.

Näää men nu ska jag kanske ta och göra något konstruktivt. Vi får se hur bra jag lyckas med det men kan iaf göra ett försök.

Ha det så bra så länge!

Fred!

Kommentarer
Postat av: Michael

Mycket bio blir det :) Hur mycket kostar det att gå på bio i USA? Billigare än i Sverige antar jag.

2008-02-10 @ 19:21:28
Postat av: mattsson

finns det kaviar på IKEA?

2008-02-12 @ 14:11:58
Postat av: Michael

Mattsson:

Det brukar finnas en liten Sverige-butik i anknytning till IKEA utomlands. Där säljs det svenska produkter såsom Ahlegrens Bilar, svenska köttbullar, lingonsylt och just Kalles Kaviar. Min syrra berättade att när hon var in på Sverige-butiken vid IKEA i Malaysia såldes det Absolut Vodka, vet inte vilken leg-kontroll de har där :)

2008-02-13 @ 22:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0