Heavens fall

7;e Februari


Såg precis klart på filmen "Heavens Fall". Det var en av de två filmer jag hyrde igår. Den andra heter "The Pursuit of Happyness" med bland annat Will Smith i en av rollerna. Den blir det nog att se ikväll skulle jag tro. Heavens Fall var en riktigt bra och verklighetsbasera film. Rekommenderar den verkligen.

Hade danslektion idag på förmiddagen och skulle visa upp en dansgrej vi hade till idag på oss att göra klart. Var lite halvnervös först för var inte 100 på allt jag skulle göra men det gick bra till slut. Fasen att man inte är så vig alltså men det kanske kommer med tiden.

Ikväll direkt efter jag slutat så ska jag hänga med Gabby till tatueraren. Hon måste nämligen fylla i sin tatuering som har gått ur lite på några små ställen. Hinner nog inte käka hemma idag då så det blir kanske Applebees. Nice det också!

Börjar faktiskt bli lite bättre på skateboard nu. Känner mig mer bekväm på skateboarden och vågar göra lite mer saker. Göra ollie i fart är inte så stort problem längre det funkar för det mesta. Har börjat försöka lära mig kickflipp men det är fan inte lätt alltså. Jag kan tekniken för att få den att snurra men antingen blir det för högt, snabbt eller snett. Sen så ska man ju landa på den också. Kanske lär mig någon gång.

Ska dra och hämta Kevin nu närsomhelst! Hoppas allt är bra!

Ha det bäst :)

Kommentarer
Postat av: Patric

verkar som det flyter på bra :), nu när du skryter om brädan, få se bevis då xD, själv kan man ju aldrig börja pga den jävla snön :(

ha det bra, får se om vi kan komma över i sommar då!

2008-02-07 @ 23:32:11
URL: http://motley.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0